søndag 17. januar 2016

ØYET SOM SER....

Ikke alt er som øyet ditt ser..

Jeg tenker at jeg ofte er litt for kjapp til å konkludere og feiltolke..som så mange av oss er. Internettet er blitt vår sosiale verden. En verden der vi titter rundt på hverandre i stillhet, meiner og trur ting om andre uten å ha sett mer enn en side. Vi analysere, konkludere, fortolker, trur og dømmer ut fra det øyet vårt ser. Vi glemmer å tenke på at det du ser er ikke alt. Tvert imot. Noen gjemmer seg bak masker og noen ikke. Ikke alle vil dele sine innerste tanka om alt. Ikke alle er så åpen at hele hjerna renner ut slik som jeg. Ikke alle er så sterke..eller svake? 

Alle har vi våre kamper å kjempe, små som store. Og ikke alle vil dele det vonde, alt det uperfekte, med en hel verden av ukjente folk. De vil kanskje bare skape en perfekt verden, den de kunne ønske de hadde? Eller de vil bare dele det ufarlige. Så de deler det mest perfekte de kan prestere. Mens vi andre dømmer..som det publikum vi er, på dette nettet. Der vi altfor ofte glemmer, at det vi ser, ikke er alt. Det er kanskje ikke i nærheten av alt. Som regel. For INGEN er bare det vi ser..Det gjelder å bruke øynene våre til å se det som er bortenfor. Innenfor. Rundt. Og bakom. Det er viktig å SE. Også det du ikke ser umiddelbart. 

Husk at «Vinden blæs synna, og vinden blæs norda, lyset og skuggen er syskjen på jorda.» Og ja, det blæs en vind åt oss alle..
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar