onsdag 30. mars 2016

Har du lagt merke til .......




Har du lagt merke til.....
At de som finner stor glede i å såre andre, er de som er mest sårbare og ulykkelige selv? At de som kritiserer så voldsomt alle andre, er de som tåler aller minst kritikk? At de som lettest angriper er de som føler seg mest forsvarsløs?  At de som snakker høyest, er de som har minst å si? At de som er gjerrigst, er de som tar lettest imot? At de som stadig vekk føler intenst behov for å avslører andres feil, er de som sjelden bekjenner sine egne feil?

Har du lagt merke til …..
At enkelte mennesker alltid vil forsøke å ta kontroll over hva du skal føle og tenke? Har du lagt merke til at noen mennesker er dyktige på å påføre andre negative følelser? Har du kjent på dette at andre påfører deg negativitet og vonde følelser som du ikke ba om, kanskje fordi de sa noe negativt om deg eller dine, eller fordi noe negativt hendte deg pga noen andres gjerning? 

Har du lagt merke til.. 
At de negative følelsene kommer fordi du selv velger å føle dem? De kommer fra deg, du har selv skapt dem..Og bare du kan trylle dem bort. Bare du kan velge å ikke la negative hendelser styre gleden i hverdagen din.. Kjernen i temaet her er at andres væremåte, handlinger eller meninger vedkommer deg ikke. Andres meninger om deg betyr heller ingenting..Det er bare opp til deg å lære å tenke nytt. La negative tanker fare. Ignorere andres lidelser eller væremåter. Det er ikke ditt lodd i livet å gjøre andre glade eller heale andre før deg selv. Du må være din egen venn, din egen styrke før du kan være andres styrke. Gå inn i tankene dine og skap din egen positivitet. Det er i tankene dine at du skaper. Det er der, i dine tanker og dine følelser at du finner svarene og hjelpemidlene.

Har du forresten lagt merke til..
At noen setter pris på deg? At du er elsket? At du er spesiell? At du kan og vet veldig mye? At du er unik og at du er akkurat den du skal være? Bare du er du. Et mesterverk med en ubeskrivelig stor verdi..for deg selv og for noen andre der ute..Husk det! Minn deg alltid på det!

Ord for natten!

~Eva Kristin~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar