mandag 14. mars 2016

LykkeformelJeg vet ikke om jeg har skrevet inn denne formelen her på bloggen før, jeg har lagt den på min facebook ihvertfall. Men ihvertfall, denne bruker jeg ofte. Jeg leser den ofte som en slags terapi for meg selv. Det er alltid viktig å minne seg selv på livet og hvordan takle dets utfordringer best mulig. Både som medmenneske og som den du vil være selv. Så her er den. Noter den, kopier den og la den være synlig for deg daglig. Det funker!

L Y K K E F O R M E L 

1. Vær glad i noen (noen som gjengjelder det!) Har du ingen, så vær glad i deg selv. Du kan ha mye moro med deg selv.. 

2. Bli begeistret og entusiastisk mye oftere! La begeistring være drivkraften som pusher deg framover i livet. Ta frem barnet i deg oftere og le av deg selv og dine feil og mangler!

3. Godta at livet ikke er perfekt! Aksepter at du ikke er perfekt, men se at du er herlig uperfekt! Aksepter at du ikke alltid strekker til og at det er HELT ok! Vær glad i deg selv for den du er.

4. Ha gode venner, i det minste ha noen veldig få du trives i lag med og stoler på. Kutt ut de som utnytter deg og er falske! Forresten, kutt ut de som er falske mot andre også..du står nok for tur på deres liste...

5. Sørg for en god dose sex! Viktig! Viktig! Er du alene..ja, så er jo ikke det noen hindring?

6. Vær litt aktiv! Ikke nødvendigvis utsette deg for alskens fjellturer og treningsstudioer, men også mentalt aktiv. Det ligger i ordet..

7. Vær et godt menneske!! Ikke gå inn for å være ufin mot andre, ikke tråkk på andre for å heve deg sjøl! Finn deg heller ikke i å bli behandlet som dritt! Si fra! Og gå derifra!

8. Lev med god samvittighet!  Så lenge du har gjort ditt beste så er det mer enn godt nok. Husk at dårlig samvittighet gir deg mindre livskvalitet...

9. Utfordre deg selv, men på et nivå du mestrer! Slik kan du nyte gleden av det å mestre. Og den gleden vokser du på og dermed får du lyst til å mestre enda mer! God sirkel!  

10. Forsøk å se det positive i hendelser som tilstøter deg. Da kan du få mye morro! Se også det positive i tilbakemeldinger. Ikke heng deg opp i det du ikke liker! For det kan du ikke gjøre noe med alikevel...

Husk at vi har bare dette livet! Lev det! Og utnytt det for alt det er verd! For brått kan alt forandre seg..~Eva Kristin~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar